Loading...
Calls: Montenegro2020-07-07T11:03:43+02:00

JOIN ONE OF THE LEARNING MOBILITY OPPORTUNITIES FOR YOUR COUNTRY

Click here to read Job Shadowing call

Click here to read Summer School call


Job Shadowing

Odobren 2019. godine, projekat INTERVET WB pruža mogućnost za 54 nastavnika ili članova administrativnog osoblja / menadžera iz svih škola stručnog obrazovanja / pružalaca stručnog obrazovanja i prakse / VET Centra, iz 6 država Zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Srbija, Sjeverna Makedonija i Bosna), da učestvuju u programu stručnog usavršavanja u inostranstvu u trajanju od 7 dana. 

Ovim prvim pozivom smo odabrali broj 3 nastavnika / zaposlenih iz svih škola stručnog obrazovanja / pružalaca stručnog obrazovanja i prakse / VET Centra iz Crne Gore da otputuju u oktobru 2020 u sljedeće odredište: Holandija, Dordrecht.

Poziv br. 1 Projekta INTERVET WB je ZATVOREN.

Ovdje možete vidjeti ko su odabrani kandidati.

Da bi prihvatili grant, podnosioci prijava-dobitnici obavezno popunjavaju Zdravstveni obrazac ovdje i takođe prilažu Ugovor o mobilnosti, popunjen i potpisan.

Dokumenta moraju biti podnijeta do ponedeljka 13. jula u 12:00 (podne) u suprotnom će kandidati automatski izgubiti pravo na stipendiju.


Summer School

Odobren 2019. godine, projekat INTERVET WB pruža mogućnost za 36 nastavnika ili članova administrativnog osoblja / menadžera iz svih škola stručnog obrazovanja / pružalaca stručnog obrazovanja i prakse / VET Centra, iz 6 država Zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Srbija, Sjeverna Makedonija i Bosna), da učestvuju u programu stručnog usavršavanja u trajanju od 5 dana.

Ovim prvim pozivom odabraćemo broj 3 nastavnika / zaposlenih iz svih škola stručnog obrazovanja / pružalaca stručnog obrazovanja i prakse / VET centra iz Crne Gore koji u julu 2020. godine učestuvuju na Summer School koja će biti održana online.

Poziv br. 1 za INTERVET WB Summer School je ZATVOREN. 

Ovdje možete vidjeti ko su odabrani kandidati.

LATEST ARTICLES

Learning mobility from Western Balkans

ALL ARTICLES

CHANGE YOUR LIFE TODAY

Check out the open call for your country and leave for a training experience that you will never forget!

CALLS
Go to Top