Loading...
Calls: Serbia2020-07-07T11:00:35+02:00

JOIN ONE OF THE LEARNING MOBILITY OPPORTUNITIES FOR YOUR COUNTRY

Click here to read Job Shadowing call

Click here to read Summer School call


Job Shadowing

Odobren 2019. godine, projekat INTERVET WB  će ponuditi mogućnost za 54 nastavnika ili članova administrativnog osoblja / menadžera svih stručnih škola iz 6 država Zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Srbija, Severna Makedonija i Bosna) za stručno usavršavanje u inostranstvu u trajanju od 7 dana.

Ovim prvim konkursom izabrali smo br. 3 nastavnika / zaposlenih iz svih stručnih škola u Republici Srbiji koji u oktobru 2020 polaze na sledeće odredište: Holandija, Dordrecht. 

Konkurs INTERVET WB br. 1 je sada ZATVOREN. 

Ovde možete pronaći spisak izabranih nastavnika / zaposlenih u školi.

Da bi prihvatili grant, izabrani kandidati moraju da popune obrazac o zdravlju ovde i da u prilogu pošalju popunjen i potpisan Ugovor o mobilnosti.

Dokumenti moraju biti podneti do ponedeljka, 13. jula u 12.00 (podne), u suprotnom će izabrani kandidati automatski izgubiti pravo na grant.


Summer School

Odobren 2019. godine, projekat INTERVET WB  će ponuditi mogućnost za 36 nastavnika ili članova administrativnog osoblja / menadžera svih stručnih škola iz 6 država Zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Srbija, Severna Makedonija i Bosna) za stručno usavršavanje u trajanju od 5 dana.

Ovim prvim konkursom odabraćemo br. 3 nastavnika / zaposlenih iz svih stručnih škola u Republici Srbiji koji u julu 2020. godine učestuvuju na Summer School koja će biti održana online.

INTERVET WB poziv br.1 za Summer School je sada ZATVOREN. 

Ovde možete pronaći spisak izabranih nastavnika / zaposlenih u školi.

LATEST ARTICLES

Learning mobility from Western Balkans

ALL ARTICLES

CHANGE YOUR LIFE TODAY

Check out the open call for your country and leave for a training experience that you will never forget!

CALLS