Loading...
Calls: Serbia2020-11-23T16:21:05+01:00

JOIN ONE OF THE LEARNING MOBILITY OPPORTUNITIES FOR YOUR COUNTRY

Click here to read Students Mobility call

Click here to read Job Shadowing call

Click here to read Summer School call


Students Mobility

Odobren 2019. godine, projekat INTERVET WB  će ponuditi mogućnost za 360 učenika svih stručnih škola iz 6 država Zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Srbija, Severna Makedonija i Bosna) da stažiraju u inostranstvu u toku 30 dana.

Ovim prvim konkursom odabraćemo 10 učenika iz svih stručnih škola u Republici Srbiji koji u junu 2021. godine polaze na sledeće odredište: Slovenija (Maribor). 

UPDATE 19/11/2020: Konkurs INTERVET WB br.1 je sada ZATVOREN. Ukoliko ima još slobodnih mesta, poziv biće ponovo objavljen u ponedeljak 23. novembar 2020. i ostaće otvoren do 7. decembra 2020. Spisak izabranih učenika biće objavljen polovinom decembra.

UPDATE 23/11/2020: Želite li da podnesete prijavu?

Najpre pažljivo pročitajte ceo tekst konkursa. Možete ga preuzeti ovde.

Prvi korak ka učešću na prvom konkursu je da registrujete školu na vebsajtu putem ovog obrasca.  Ovde možete naći spisak škola / instituta  koje su se već prijavile na sajt.

Pored toga, biće vam potrebni i:

Gmail nalog (ne znate kako da napravite profil? Kliknite ovde);

– jedan fajl koji sadrži važeći lični dokument (pasoš ili boravišnu dozvolu);

– ažurirana biografija (CV) na engleskom;

video u trajanju od najviše jednog minuta u kojem ćete nam reći: „Zašto biste želeli da učestvujete i koje zadatke želite da obavljate u odabranoj inostranoj kompaniji”.

Spremni? Kliknite ovde kako biste popunili prijavu.

Zapamtite da je šifra vašeg konkursa: Intervet_Republika Srbija KONKURS br. 1.


Job Shadowing

Odobren 2019. godine, projekat INTERVET WB  će ponuditi mogućnost za 54 nastavnika ili članova administrativnog osoblja / menadžera svih stručnih škola iz 6 država Zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Srbija, Severna Makedonija i Bosna) za stručno usavršavanje u inostranstvu u trajanju od 7 dana.

Ovim prvim konkursom izabrali smo br. 3 nastavnika / zaposlenih iz svih stručnih škola u Republici Srbiji koji u oktobru 2020 polaze na sledeće odredište: Holandija, Dordrecht. 

Konkurs INTERVET WB br. 1 je sada ZATVOREN. 

Ovde možete pronaći spisak izabranih nastavnika / zaposlenih u školi.

Da bi prihvatili grant, izabrani kandidati moraju da popune obrazac o zdravlju ovde i da u prilogu pošalju popunjen i potpisan Ugovor o mobilnosti.

Dokumenti moraju biti podneti do ponedeljka, 13. jula u 12.00 (podne), u suprotnom će izabrani kandidati automatski izgubiti pravo na grant.


Summer School

Odobren 2019. godine, projekat INTERVET WB  će ponuditi mogućnost za 36 nastavnika ili članova administrativnog osoblja / menadžera svih stručnih škola iz 6 država Zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Srbija, Severna Makedonija i Bosna) za stručno usavršavanje u trajanju od 5 dana.

Ovim prvim konkursom odabraćemo br. 3 nastavnika / zaposlenih iz svih stručnih škola u Republici Srbiji koji u julu 2020. godine učestuvuju na Summer School koja će biti održana online.

INTERVET WB poziv br.1 za Summer School je sada ZATVOREN. 

Ovde možete pronaći spisak izabranih nastavnika / zaposlenih u školi.

LATEST ARTICLES

Learning mobility from Western Balkans

ALL ARTICLES

CHANGE YOUR LIFE TODAY

Check out the open call for your country and leave for a training experience that you will never forget!

CALLS
Go to Top