Loading...
Calls: Serbia2023-03-07T13:37:35+01:00

JOIN ONE OF THE LEARNING MOBILITY OPPORTUNITIES FOR YOUR COUNTRY

Summer School – Da Vinci College, Dordrecht (the Netherlands)

Odobren 2019. godine, projekat INTERVET WB  će ponuditi mogućnost za 36 nastavnika ili članova administrativnog osoblja/menadžera svih stručnih škola iz 6 država Zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Srbija, Severna Makedonija i Bosna) za stručno usavršavanje u trajanju od 5 dana. 

Ovim trećim konkursom odabraćemo br. 2 nastavnika / zaposlenih iz svih stručnih škola u Republici Srbiji koji u aprilu 2023. godine učestuvuju na Summer School koja će biti održana u Holandiji (Dordrecht).

Ovde možete pronaći spisak izabranih nastavnika / zaposlenih u školi.

Da bi prihvatili grant, izabrani kandidati moraju da popune obrazac o zdravlju ovde i da u prilogu pošalju popunjen i potpisan Ugovor o mobilnosti.

Dokumenti moraju biti podneti do ponedeljka, 6. februara 2023. u 12.00 (podne), u suprotnom će izabrani kandidati automatski izgubiti pravo na grant.

Arhiv poziva: Intervet STAFF Republika Srbija Call 3/2022

__________________________________________________

Students Long Term Mobility (90 days) – Lyon

Odobren 2019. godine, projekat INTERVET WB  će ponuditi mogućnost za 56 učenika svih stručnih škola iz 6 država Zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Srbija, Severna Makedonija i Bosna) da stažiraju u inostranstvu tokom tri meseca.

Ovim četvrtim konkursom odabraćemo 5 učenika iz svih stručnih škola u Republici Srbiji koji u junu 2023. godine polaze na sledeće odredište: Seville (Spain).

Ovde možete pronaći spisak izabranih učenika.

Da bi prihvatili stipendiju, studenti-dobitnici moraju da popune obrazac o zdravlju ovde i da u prilogu pošalju Ugovor o mobilnosti potpisan od strane roditelja/zakonskog staratelja.

Uz Ugovor o mobilnosti, studenti su dužni da dostave i obostranu kopiju lične karte roditelja/zakonskog staratelja.

Dokumenti moraju biti podneti do ponedeljka 20. februar 2023, u suprotnom će studenti automatski izgubiti pravo na stipendiju.

Arhiv:

tekst konkursa 3rd Call Long Term

tekst konkursa 4th Call Long Term

__________________________________________________

Students Short Term Mobility (30 days) – Maribor and Bologna

Odobren 2019. godine, projekat INTERVET WB  će ponuditi mogućnost za 360 učenika svih stručnih škola iz 6 država Zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Srbija, Severna Makedonija i Bosna) da stažiraju u inostranstvu u toku jednog meseca. Ovim šestim konkursom odabraćemo 20 učenika iz svih stručnih škola u Republici Srbiji koji u junu 2023. godine polaze na sledeća odredišta: Slovenija (Maribor) i Italija (Bolonja).

Poziv br. 6 projekta INTERVET WB je  ZATVOREN.

Ovde možete pronaći spisak izabranih učenika.

Da bi prihvatili stipendiju, studenti-dobitnici moraju da popune obrazac o zdravlju i da u prilogu pošalju ugovor o mobilnosti potpisan od strane roditelja/zakonskog staratelja. Uz Ugovor o mobilnosti, studenti su dužni da dostave i obostranu kopiju lične karte roditelja/zakonskog staratelja.

Dokumenti moraju biti podneti do petka 9. mart 2023. u 12:00 podne, u suprotnom će studenti automatski izgubiti pravo na stipendiju.

Arhiv:

tekst konkursa 4th Call Short Term;

tekst konkursa 4th Call Short Term bis;

tekst konkursa 5th Call Short Term

LATEST ARTICLES

Learning mobility from Western Balkans

CHANGE YOUR LIFE TODAY

Check out the open call for your country and leave for a training experience that you will never forget!

Go to Top