СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТ

Нашиот персонал е секогаш достапен за какви било спрашања и информации во врска со повиците и можностите на INTERVET WB. Напишете ни е-пошта преку формуларот за контакт подолу, ќе ви вратиме што е можно поскоро!

  Ја прифаќам политиката за приватност

  UNISER Soc. Coop. Onlus

  Piazzale della Vittoria, 17
  IT 47121 Forlì

  Mura di Porta Galliera 1/2A
  IT 40126 Bologna

  Piazza del Popolo, Foro Annonario 270
  IT 47521 Cesena

  ПРОМЕНЕТЕ ГО ВАШИОТ ЖИВОТ ДЕНЕС

  Проверете го отворениот повик за вашата земја и заминете на обука и искуство што никогаш нема да го заборавите!

  ПОВИЦИ