Loading...
Дома2020-07-20T11:29:18+02:00

INTERVET WESTERN BALKANS

Интервет Западен Балкан е 3-годишен пилот проект за интернационализација на системите за стручно образование и обука во Западен Балкан.

Проектот има за цел создавање можности за мобилност за учење во центрите за обука на Западен Балкан и промовирање на културата на мобилност за учење во областа на стручно образование и обука.

6 регионални партнери се вклучени во проектот: Албанија, Босна и Херцеговина, Косово, Црна Гора, Република Северна Македонија и Србија, како и 8 партнери од земјите членки на ЕУ: Италија, Белгија, Холандија, Франција, Малта, Шпанија, Словенија и Полска.

Благодарение на INTERVET WB, сите учесници ќе имаат подобар пристап до ресурси поврзани со меѓународната мобилност за обука и ќе научат повеќе за веќе постоечките можности.

Проект
0
Мобилности
0
Земји инволвирани
0M
Доделени средства

ВИРТУЕЛНО ПАТУВАЊЕ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН

Откријте ја Албанија, Босна и Херцеговина, Косово, Црна Гора, Република Северна Македонија и Србија

ОТВОРЕНИ ПОВИЦИ

Проверете ги отворените повици за вашата земја и летајте за Шпанија, Полска, Италија, Словенија, Франција, Малта и Холандија!

АЛБАНИЈА

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

КОСОВО

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ЦРНА ГОРА

СРБИЈА

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ ПОВИЦИ

ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

Мобилност за учење од Западен Балкан

СИТЕ НОВОСТИ

ПРОМЕНЕТЕ ГО ВАШИОТ ЖИВОТ ДЕНЕС

Проверете го отворениот повик за вашата земја и заминете на обука и искуство што никогаш нема да го заборавите!

ПОВИЦИ
Go to Top