NA KONTAKTONI

Stafi ynë është gjithmonë i disponueshëm për çdo dyshim, pyetje dhe informacion në lidhje me thirrjet dhe mundësitë e INTERVET WB. Na shkruani një email përmes formularit të kontaktit më poshtë, do të kthehemi tek ju sa më shpejt që të jetë e mundur! 

Unë pranoj politikën e privatësisë

UNISER Soc. Coop. Onlus

Piazzale della Vittoria, 17
IT 47121 Forlì

Mura di Porta Galliera 1/2A
IT 40126 Bologna

Piazza del Popolo, Foro Annonario 270
IT 47521 Cesena

NDRYSHONI JETЁN TUAJ SOT

Kontrolloni thirrjen e hapur për vendin tuaj dhe nisuni në një përvojë trajnimi që nuk do ta harroni kurrë!

THIRRJET