NA KONTAKTONI

Stafi ynë është gjithmon i gatshëm për çfardo kërkesë, pyetje dhe informacvion sa i përkët thirrjeve dhe mundësive të INTERVET ËB. Na shkruani në email përmes formës së kontaktimit si më poshtë, ne do të ju përgjigjemi sa më shpejt që të ketë mundësi!

  Unë i pranoj politikat e privatësisë

  UNISER Soc. Coop. Onlus

  Piazzale della Vittoria, 17
  IT 47121 Forlì

  Mura di Porta Galliera 1/2A
  IT 40126 Bologna

  Piazza del Popolo, Foro Annonario 270
  IT 47521 Cesena

  NDRYSHO JETËN TUAJ SOT

  Përcjellë thirrjet e hapura për vendin tuaj dhe nisu për një përvojë trainimi që nuk do t’a harroni asnjëherë!

  THIRRJET