Loading...
Calls: Bosnia & Herzegovina2020-12-11T07:57:10+01:00

JOIN ONE OF THE LEARNING MOBILITY OPPORTUNITIES FOR YOUR COUNTRY

Click here to read Students Mobility call

Click here to read Job Shadowing call

Click here to read Summer School call


Students mobility

Projekat INTERVET WB koji je odobren 2019.godine će dati mogućnost učenicima iz svih (VET) stručnih/strukovnih škola (njih 360) iz svih 6 zemalja Zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Bosna i Hercegovina) da obave praksu u inostranstvu u trajanju od jednog mjeseca. Prvim pozivom odabraćemo 11 studenata iz svih VET škola iz država Zapadnog Balkana koji će u junu 2021 otići na sljedeće odredište: Vroclav – Poljska

INTERVET WB poziv br.1sada ZATVOREN

Ovdje ćete pronaći spisak učenika koji su izabrani. 

Kako bi prihvatili stipendiju, učenika koji su izabrani moraju popuniti Zdravstveni Obrazac ovdje i također priložiti Ugovor o Mobilnosti koji je također potpisao i roditelj / zakonski staratelj.

Zajedno sa Ugovorom o Mobilnosti, od učenika se zahtjeva da predoče dvostranu kopiju lične karte roditelja / zakonskog staratelja.

Dokumenti se moraju podnijeti do 17/12/2020 do 09:00 h, u suprotnom će učenici automatski izgubiti stipendiju.


Job Shadowing

Projekat INTERVET WB koji je odobren 2019.godine će dati mogućnost nastavnicima ili administrativnom osoblju/menadžerima iz svih (VET) škola njih 54 iz svih 6 država zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Bosna i Hercegovina) da obave praksu/trening u inostranstvu u trajanju od 7 dana.

Prvim pozivom odabraćemo 3 nastavnika/uposlenika iz (VET) škola is Bosne i Hercegovine te iz ostalih država Zapadnog Balkana, koji će u oktobru 2020 otići na sljedeće odredište: NIZOZEMSKA

Nacrt programa.

INTERVET WB poziv br.1 za Job Shadowing je sada ZATVOREN. 

Ovdje ćete pronaći spisak nastavnika/uposlenika koji su izabrani.

Kako bi prihvatili ovaj grant, izabrani podnosioci zahtjeva moraju popuniti Zdravstveni Obrazac ovdje i također priložiti Ugovor o Mobilnosti koji je popunjen i potpisan.

Dokumenti se moraju podnijeti do 13/07/2020 (datum  u 10:00h), u suprotnom će automatski izgubiti grant.


Summer School

Projekat INTERVET WB koji je odobren 2019.godine će dati mogućnost nastavnicima ili administrativnom osoblju/menadžerima iz svih (VET) škola njih 36 iz svih 6 država zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Bosna i Hercegovina) da obave praksu/trening u inostranstvu u trajanju od 7 dana.

Prvim pozivom odabraćemo 3 nastavnika/uposlenika iz (VET) škola is Bosne i Hercegovine koji će učestvovati u prvoj online ljetnoj školi. 

Nacrt programa.

INTERVET WB poziv br.1 za Summer School je sada ZATVOREN. Ovdje ćete pronaći spisak nastavnika/uposlenika koji su izabrani.

LATEST ARTICLES

Learning mobility from Western Balkans

ALL ARTICLES

CHANGE YOUR LIFE TODAY

Check out the open call for your country and leave for a training experience that you will never forget!

CALLS
Go to Top