Loading...
Calls: Bosnia & Herzegovina2020-07-08T11:12:36+02:00

JOIN ONE OF THE LEARNING MOBILITY OPPORTUNITIES FOR YOUR COUNTRY

Click here to read Job Shadowing call

Click here to read Summer School call


Job Shadowing

Projekat INTERVET WB koji je odobren 2019.godine će dati mogućnost nastavnicima ili administrativnom osoblju/menadžerima iz svih (VET) škola njih 54 iz svih 6 država zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Bosna i Hercegovina) da obave praksu/trening u inostranstvu u trajanju od 7 dana.

Prvim pozivom odabraćemo 3 nastavnika/uposlenika iz (VET) škola is Bosne i Hercegovine te iz ostalih država Zapadnog Balkana, koji će u oktobru 2020 otići na sljedeće odredište: NIZOZEMSKA

Nacrt programa.

INTERVET WB poziv br.1 za Job Shadowing je sada ZATVOREN. 

Ovdje ćete pronaći spisak nastavnika/uposlenika koji su izabrani.

Kako bi prihvatili ovaj grant, izabrani podnosioci zahtjeva moraju popuniti Zdravstveni Obrazac ovdje i također priložiti Ugovor o Mobilnosti koji je popunjen i potpisan.

Dokumenti se moraju podnijeti do 13/07/2020 (datum  u 10:00h), u suprotnom će automatski izgubiti grant.


Summer School

Projekat INTERVET WB koji je odobren 2019.godine će dati mogućnost nastavnicima ili administrativnom osoblju/menadžerima iz svih (VET) škola njih 36 iz svih 6 država zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Bosna i Hercegovina) da obave praksu/trening u inostranstvu u trajanju od 7 dana.

Prvim pozivom odabraćemo 3 nastavnika/uposlenika iz (VET) škola is Bosne i Hercegovine koji će učestvovati u prvoj online ljetnoj školi. 

Nacrt programa.

INTERVET WB poziv br.1 za Summer School je sada ZATVOREN. Ovdje ćete pronaći spisak nastavnika/uposlenika koji su izabrani.

LATEST ARTICLES

Learning mobility from Western Balkans

ALL ARTICLES

CHANGE YOUR LIFE TODAY

Check out the open call for your country and leave for a training experience that you will never forget!

CALLS