Loading...
Calls: Bosnia & Herzegovina2021-05-24T14:27:31+02:00

JOIN ONE OF THE LEARNING MOBILITY OPPORTUNITIES FOR YOUR COUNTRY

Click here to read Students Mobility call

Click here to read Job Shadowing call

Click here to read Summer School call


Students mobility

Projekat INTERVET WB koji je odobren 2019.godine će dati mogućnost učenicima iz svih (VET) stručnih/strukovnih škola (njih 360) iz svih 6 zemalja Zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Bosna i Hercegovina) da obave praksu u inostranstvu u trajanju od jednog mjeseca. Prvim pozivom odabraćemo 11 studenata iz svih VET škola iz država Zapadnog Balkana koji će u junu 2021 otići na sljedeće odredište: Vroclav – Poljska

INTERVET WB poziv br.1sada ZATVOREN

Ovdje ćete pronaći spisak učenika koji su izabrani. 

Kako bi prihvatili stipendiju, učenika koji su izabrani moraju popuniti Zdravstveni Obrazac ovdje i također priložiti Ugovor o Mobilnosti koji je također potpisao i roditelj / zakonski staratelj.

Zajedno sa Ugovorom o Mobilnosti, od učenika se zahtjeva da predoče dvostranu kopiju lične karte roditelja / zakonskog staratelja.

Dokumenti se moraju podnijeti do 17/12/2020 do 09:00 h, u suprotnom će učenici automatski izgubiti stipendiju.


Job Shadowing

INTERVET WB projekat koji je  odobren 2019. godine nastavlja  pružati prilike nastavnicima i administrativnom osoblju / menadžerima strukovnih/stručnih (VET) škola,  njih 54 iz svih 6 zemalja zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Bosna i Hercegovina) da pohađaju  obuke u inostranstvu u trajanju od 7 dana.
DRUGIM pozivom odabrat ćemo po 3 nastavnika / zaposlenika strukovnih/stručnih (VET) škola iz Bosne i Hercegovine i drugih zemalja zapadnog Balkana, koji će u novembru 2021 otputovati na sljedeće odredište: Francuska
Želite li se prijaviti?
Prvo pročitajte puni tekst ove pozivnice u prilogu. Najavu možete preuzeti ovdje. Programa Uskoro na mreži

Prvi korak ka sudjelovanju u prvom pozivu je registracija škole / institucije na web stranici pomoću ovog obrasca. Ovdje ćete naći listu škola / institucije koji su već registrirani na web stranici.

Trebat će vam:

– Gmail račun (niste sigurni kako ga stvoriti? Kliknite ovdje)
– dosije sa važećim ličnim dokumentom (pasoš)
Spremni? Kliknite ovdje da popunite obrazac za prijavu.

Zapamtite da je vaš pozivni broj: Intervet STAFF_Bosna i Hercegovina 2/2022

INTERVET WB poziv br.1 za Job Shadowing je sada ZATVOREN.  Ovdje ćete pronaći spisak nastavnika/uposlenika koji su izabrani. Nacrt programa.


Summer School

INTERVET WB projekat koji je odobren 2019. godine nastavlja pružati prilike nastavnicima i administrativnom osoblju / menadžerima  strukovnih/stručnih (VET) škola, njih 36 iz svih 6 zemalja zapadnog Balkana (Albanija, Kosovo, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Bosna i Hercegovina) da pohađaju ljetnu školu u inostranstvu u trajanju 6 dana.
DRUGIM pozivom odabrat ćemo 3 nastavnika / zaposlenika u školi (VET) u Bosni i Hercegovini i drugim zemljama zapadnog Balkana, koji će u julu 2021. putovati na sljedeće odredište: ŠPANIJA

The INTERVET WB poziv br.2 je sada ZATVOREN.  

Ovdje ćete pronaći spisak nastavnika/uposlenika koji su izabrani.

Kako bi prihvatili ovaj grant, izabrani podnosioci zahtjeva moraju popuniti Zdravstveni Obrazac ovdje i također priložiti Ugovor o Mobilnosti koji je popunjen i potpisan.

Dokumenti se moraju podnijeti do  30/05/2021, u suprotnom će automatski izgubiti grant.

Prvo pročitajte puni tekst ove pozivnice u prilogu Najavu možete preuzeti ovdje i ovdje Prilog 1: Nacrt programa.

INTERVET WB poziv br.1 za Summer School je sada ZATVORENOvdje ćete pronaći spisak nastavnika/uposlenika koji su izabrani. Nacrt programa.

LATEST ARTICLES

Learning mobility from Western Balkans

ALL ARTICLES

CHANGE YOUR LIFE TODAY

Check out the open call for your country and leave for a training experience that you will never forget!

CALLS
Go to Top