CALL FOR TENDERS RESULTS – DIGITAL SERVICES FOR INTERVET WB WEB PLATFORMS

7th October 2021

Call for tenders for the provision of services related to Intervet Western Balkans project’s web platforms, launched by Uniser Soc. Coop. O.n.l.u.s.

Date of contract award decision

07 October 2021

Call for tenders results

Available here

Share This Post

NDRYSHO JETËN TUAJ SOT

Përcjellë thirrjet e hapura për vendin tuaj dhe nisu për një përvojë trainimi që nuk do t’a harroni asnjëherë!

THIRRJET