Loading...
Rreth nesh2020-07-20T11:21:51+02:00

INTERVET WESTERN BALKANS

INTERVET Western Balkans është një pilot projekt 3 – vjeçar për ndërkombëtarizimin e sistemit të arsimit dhe trainimit profesional në Ballkanin Perëndimor.


Projekti synon krijimin e mundësive për të mësuarit e Mobilitetit në Qendrat e Trainimeve të Ballkanit Perëndimor dhe përmirësimin e kulturës së mobilitetit të të mësuarit nga fushe a Aftësimit Profesional (VET).

6 partnerë regjional janë involvuar në projekt: Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut dhe Serbia, sikurse edhe 8 partnerë nga vendet antare të BE: Itali, Belgjika, Holanda, Franca, Malta, Spanja, Sllovenia dhe Polonia.

Duke ju falenderuar INTERVET WB, të gjithë pjesëmarrësitë do të kenë qasje më të mirë në resurse që kanë të bëjnë me mobilitetin ndërkombëtar në trainime dhe do të mësojnë më shumë rreth mundësive aktuale ekzistuese.

0
Mobilitete
0
Vende të involvuara
0M
Bugjet

NJË UDHËTIM VIRTUAL NË BALLKANIN PERËNDIMOR

Zbulo Shqipërinë, Bosnje dhe Hercegovinën, Kosovën, Malin e Zi, Maqedoninë Veriore dhe Serbinë

THIRRJET E HAPURA

Përcjellë thirrjet e hapura për vendin tuaj dhe fluturo në Spanjë, Poloni, Itali, Slloveni, Francë, Maltë dhe Holand!

SHQIPËRI

BOSNJE DHE HERCEGOVINË

KOSOVË

MAQEDONIA E VERIUT

MALI I ZI

SERBIA

ARTIKUJT E FUNDIT

Mobiliteti i të mësuarit prej Ballkanit Perëndimor

NDRYSHO JETËN TUAJ SOT

Përcjellë thirrjet e hapura për vendin tuaj dhe nisu për një përvojë trainimi që nuk do t’a harroni asnjëherë!

Go to Top