CALL FOR TENDERS – INTERVET WESTERN BALKANS PROJECT

2oth August 2021

Uniser Soc. Coop. O.n.l.u.s., as Coordinator of the project INTERVET WB “Internationalisation of VET systems in Western Balkans”, is announcing a call for tenders for the provision of services related to the project’s web platforms.

Launch of the procedure: 20/08/2021
Deadline for submission of tenders: 05/09/2021
Publication of results: 05/10/2021

Download the call for tenders here.

Share This Post

NDRYSHONI JETЁN TUAJ SOT

Kontrolloni thirrjen e hapur për vendin tuaj dhe nisuni në një përvojë trajnimi që nuk do ta harroni kurrë!

THIRRJET