Loading...
Thirrjet2020-11-18T12:22:47+01:00

THIRRJET

Në këtë seksion mund të shihni një përmbledhje të të gjitha vendeve ku është e mundur të aplikoni në thirrjet e INTERVET WB. Dorëzimi i aplikacionit tuaj për të provuar një stazh jashtë vendit është i thjeshtë! Thjesht klikoni në butonin e vendit tuaj dhe eksploroni të gjitha thirrjet e hapura në dispozicion për ju.

SHQIPЁRI

BOSNJA DHE HERZEGOVINA

KOSOVЁ

REPUBLIKA E MAQEDONISЁ SЁ VERIUT

MALI I ZI

SERBIA

ARTIKUJT E FUNDIT

Lëvizshmëria e të mësuarit nga Ballkani Perëndimor

NDRYSHONI JETЁN TUAJ SOT

Kontrolloni thirrjen e hapur për vendin tuaj dhe nisuni në një përvojë trajnimi që nuk do ta harroni kurrë!

Go to Top