Loading...
Повици2020-07-07T11:08:58+02:00

ПОВИЦИ

Во овој дел можете да видите преглед на сите држави каде е можно да се пријавите за повици на INTERVET WB. Доставувањето на вашата апликација за искуство преку стажирање во странство е лесно! Само кликнете на копчето на вашата земја и истражете ги сите отворени повици што ви се достапни.

АЛБАНИЈА

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

КОСОВО

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ЦРНА ГОРА

СРБИЈА

ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

Мобилност за учење од Западен Балкан

СИТЕ НОВОСТИ

ПРОМЕНЕТЕ ГО ВАШИОТ ЖИВОТ ДЕНЕС

Проверете го отворениот повик за вашата земја и заминете на обука и искуство што никогаш нема да го заборавите!

ПОВИЦИ