Loading...
Thirrjet2020-11-18T12:26:09+01:00

THIRRJET

Në këtë seksion, ju mund të shihni një përmbledhje të të gjitha vendeve ku është e mundshme aplikimi i thirrjeve të INTERVET WBs. Dorëzimi i aplikimit tuaj për të përfituar një përvojë internshipi jashtë vendi është e lehtë! Vetëm kliko në butonin e vendit tuaj dhe eksploro të gjitha thirrjet e hapura në dispozicion për juve.

SHQIPËRI

BOSNJE DHE HERCEGOVINË

KOSOVË

MAQEDONIA E VERIUT

MALI I ZI

SERBIA

ARTIKUJT E FUNDIT

Mobiliteti i të mësuarit prej Ballkanit Perëndimor

NDRYSHO JETËN TUAJ SOT

Përcjellë thirrjet e hapura për vendin tuaj dhe nisu për një përvojë trainimi që nuk do t’a harroni asnjëherë!

Go to Top